Hop til indhold

Lykken

Members
  • Antal indlæg

    11
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Interests
    familien, læse, strikke, have

Lykken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Nej måske ikke, men katte i masservis
  2. Tak, varmen trækker, så er ikke meget inde.:cool:
  3. Tak dejligt med en velkomst:cool:
  4. hvis du ikke vil miste den må du til dyrlæge, og det før den kommer for langt bagefter.
  5. Lykken

    Advarsel!

    kender det med kattesorg, min ændrede sig og blev heller ikke helt den samme da jeg fik en ny, tror han var skuffet for det var ikke en pige:cool: men de er gode vender idag, men putter ikke sammen.
  6. Har fundet nogle opdrættere, men det er altid rart at høre hvilke erfaringer andre har, en smuk/god hjemmeside kan skjule meget:p jeg ved godt at jeg skal besøge opdrættere, men det er altid rart at høre om de er gode, jeg kan ikke besøge alle så det er med at indsnævre feldtet
  7. Lykken

    Advarsel!

    det har da virkelig været en rædsom oplevelse, for jer,,, håber i kommer over det, knus her fra
  8. jeg har brug for jer! jeg har 2 katte, en hellig birma (Birk) på snart 7år, håber han bliver 7år, og en stor mco (Manne) på 3 1/2år. jeg ved ikke hvor længe jeg får lov at beholde Birk han har siden han var 1år haft forhøjede nyre tal, og får nyrekost, så det kan blive denne sommer eller om x år?? men det er ved at være den tid at kosten ikke kan klare det, ØV jeg ønsker ikke, at nøjes med en kat når Birk ikke re her længere, så jeg kikker på hvilken rase det kunne være, og overvejer en Cornich rex, jeg har haft langhårs katte hele tiden og kunne godt tænke mig at ændre på det, men jeg kender kun Cornich fra billeder, film, og tekst. ER DER NOGEN her som har erfaring med dem, og specielt hvilke opdrætter som kan anbefales, og måske nogen i Århus området, som gider vise deres vidunder frem:o da man jo ikke kan beslutte noget uden, at møde dem personligt,,,, hunde møder man på gaden, det går ikke helt når det er en kat det drejer sig om. HAR DU EN REX, gerne en cornich, så fortæl der vil blive sat stor pris på det.
  9. Lykken

    Advarsel!

    Øv hvor synd:( tænker på dig og katten
  10. Hej jeg hedder Lykke, jeg har en Birma på knapt 7år og en MCO på 3 1/2år, det er begge drenge og kun til kæl
×
×
  • Tilføj...