Hop til indhold

- JK -

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af - JK -

  1. - JK -

    Advarsel!

    Tak hvor er du sød. Det har godt nok været store tudedag idag hvis jeg skal være ærlig, men om nogle dage bliver det forhåbentlig bedre, det hjælper bare ikke spor på det at Nuller, som jo også mistede hans kammerat - ham som han altid havde gået sammen med, har lagt meget henne ved den dør idag.
  2. Velkommen til dig og dine katte jeg håber i falder godt til herinde.
  3. - JK -

    Advarsel!

    Tusind tak - men jeg vil nu sige det ikke er mig eller katten jeg tænker mest på, han har fået fred nu, det hele var så skrækkeligt også i forhold til den kat vi havde i forvejen, de var vokset op sammen og jo mere vores misser hang der og skreg jo nærmere kom vores anden kat hen, dyrlægen kom og dyre-redningen kom, da dyrlægen til sidst fik misser fri besluttede han sig for han skulle aflives, hans bagpari var helt mast og hans krop var brækket til hver sin side, da han lå der og fik den sidste sprøjte, gik vores anden misser hen og lagde sig ved hans side, vi prøvede virkelig at få ham væk men uden held. Dyrlægen tog vores kat med i en fin kiste.
  4. Det er jo helt synd at afvise dyr - det er mennesket der har valgt dyret ikke omvendt selvfølgelig skal din misser have din opmærksomhed og egentlig kan jeg godt forstå hun gør som hun gør, hvad ellers kan hun gøre? Snak noget mere med din prinsesse
  5. - JK -

    Advarsel!

    [h=6]Har i en terassedør man kan slå ud og åbne skråt som et vindue så pas rigtig godt på og se efter jeres dyr! Det kan være til stor fare for dyret som kan komme slemt i klemme og få alle tænkelige skader. Vi har selv i nat måtte tilkalde dyrehjælpen og dyrlæge. Vores smukke misser blev lagt i evig søvn. Dette er en advarsel i samarbejde med nordjysk dyreredning her på facebook - den søde dame som ejer siden var selv herude og tage billeder af vores smukke dreng, som en klage til dyrenes 112 som intet ville gøre til at starte med, trods missers skrig om hjælp og som et bevis på hvor farlige de døre er. Tænk jer om derude![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6][/h]
  6. Vi overtog i går to katte til vores hjem, den ene på 1 år og den anden på 4 år, de kommer fra et hjem med i forvejen en baby og nu til et hjem med to børn hvor den ene er 3 år og den anden er 10 måneder, kattene har gemt sig lige siden de kom hertil, under hver deres sofa - de kom lidt frem i går aftes hvor Nuller (ham på 4 år) lagde sig i sofaen ved siden af mig og gerne ville kæles, han begyndte at spinde men gik så igen, Aben (ham på 1 år) har været lidt fremme for at se sig omkring men vil IKKE i kæles, så stikker han af, og egentlig bare løber væk hvis vi går forbi ham. I nat havde begge kattene været ude at spise og på kattebakke, i dag har det været lidt det samme udover ham der gerne ville frem og nusses og spinde i går har kun meget kort været fremme for at kigge men vil IKKE kæles for, Aben som ikke ville i kontakt med os i går er begyndt en bitte smule i dag, ellers har de hele dagen lang gemt sig under sofaen. Er der noget vi kan gøre? Eller skal vi lade det gå sin gang?
×
×
  • Tilføj...