Hop til indhold

Anim

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Anim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Jeg må sige at dette Cach-me legetøj er et kæmpe hit her hjemme. Jeg har optaget noget med mobilen, hvor hun leger med legetøjet, men jeg kan ikke finde ud af at lægge det ind:( Fandt dog dette på Youtube:
  2. Bestilte igår Catch me og noget der hedder crazy bag fra Netto-pet og fik det her i formiddags... Det er en kæmpe succés allerede. Specielt crazy bag er noget hun(katten) går total amok på... Virkelig sjovt at se. Blev i øvrigt lidt overrasket, da de havde sendt en ekstra gave med i pakken. Dejlig overraskelse! Er det nogle andre der også har prøvet dette fra Netto-pet, eller var jeg bare heldig? Det er nemlig første gang jeg bestiller der fra... Men ikke sidste:o
  3. Fandt dem lige på nettet. Nogen der kan anbefale denne, eller noget af de andre aktivitetslegetøj? http://netto-pet.dk/epages/Animaks_V_Geir_Gudmundsson_9653815.sf/da_DK/?ObjectPath=/Shops/Animaks_V_Geir_Gudmundsson_9653815/Categories/Katteartikler/Kattelegetoj
  4. Hejsa. Jeg har en indendørs kat, jeg vil aktivere, da den ikke må blive for tyk. Jeg har drillepinde og almindelig kattelegetøj, men indimellem kunne det være rart at have noget andet, nogrt sjovere som han kunne lege med. Jeg har fået anbefalet et legetøj der kaldes "Catch me". Det er et batteridrevet legetøj, der skulle være sjovt for katten. Ellers så havde jeg forestillet mig noget aktivitetslegetøj, hvor katten skal kæmpe lidt for fodret. Er der nogen af jere kloge hoveder, der kender dette "catch me" legetøj og evt. Ved hvor man kan købe en sådan, eller noget andet sjovt?
  5. Det er nu ganske almindelig st katte "snakker". Og det er nu også meget hyggrligt... Men da det er en ny kat, må du heller holde øje med den, så det ikke er andre årsager, end ren "hyggesnak".
×
×
  • Tilføj...