Hop til indhold

SSMulle

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

SSMulle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Hej alle sammen. Jeg har en kat på 7 mdr. som sluttede sin første løbetid for en uge siden. Det jeg undrer mig over er, at hun nu, kun en uge efter, er begyndt at opføre sig præcis som hun gjorde da hun var i løbetid, hun snakker, stikker enden i vejret osv. Hvad skyldes dette? Vh. Simone
  2. Vi har snakket meget om at få hende steriliseret efter løbetiden er begyndt, det er bare ikke noget vi har tænkt over før fordi hun er en indekat. Tak for rådet med de to bakker, det vil vi helt sikkert prøve!
  3. Min roommate og jeg har en skøn kat på ca 7 mdr. som vi er ret sikre på er kommet i sin første løbetid. Hun ligger på gulvet med røven i vejret mens hun går rundt med benene, og bliver ved at ligge sig oven på ting fx. dørkarmen - som om hun godt kan lide at der er noget der trykker på maven. hun "snakker" helt vildt, og er langt mindre kontaktsøgende end tidligere. det egentlige spørgsmål består i om det er muligt at det gør ondt på hende? vi er meget i tvivl om hun har smerter eller om hun stimulerer sig selv ved at gnide maven op ad noget? en anden ting er, at vi aldrig har kunnet få hende til at bruge kattebakken. Hver anden gang skider hun i bakken og hver anden gang på gulvet. vi har prøvet at skifte kattegrus, holde bakken ren, sætte hende op i bakken når hun skider ved siden af osv. Er der nogle andre forslag, og hvad kan dette skyldes? Vi blev for nyligt rådet til at købe noget finere kattegrus med begrundelsen at det kan være at vores nuværende kattegrus måske satte sig fast mellem trædepuderne, vi har dog ikke prøvet dette endnu. mvh Simone:)
×
×
  • Tilføj...