Hop til indhold

Moby

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Moby

  1. Ok meget infomativt men det kunne jeg ikke bruge til noget:) Dette er en vanrøgtet kat der har haft et hårdt liv, som jeg vil adoptere under alle omstændigheder af en dyrebeskyttelsesforening. Jeg tror bare ikke at den racebeskrivelse passer.
  2. Hej alle. Jeg vil høre om der er nogen der kan genkende arten fra dette billede. Denne kat er eftersigende en hårløs selkirk Rex men kan ikke se at det ligner det når jeg googler arten.
  3. Min kat har fungeret rigtig godt med andre katte indtil nu det håber jeg at de vil udvikle sig til. Vedrørende at den ikke fungere som udekat er jo forståeligt, men så lad mig omformulere det. Hvis jeg har en katte lem i huset. Vil den frivilligt gå ud når det er koldt, eller bliver den forhåbentlig inde?
  4. Til LANDBO Jeg synes lige du skal slappe lidt af og udtale dig lidt mere konstruktivt over for en der ikke har så meget erfaring inden for denne race. Jeg er i tvivl om nogle ting og søger råd ikke idiotisk kritik.
  5. Hej. Jeg skal snart have en kat mere og har været lun på en sphynx eller Bambino. Men kan de fungere som udekatte? Jeg har i forvejen en maine coon og krydser lige nu fingre for at de vil fungere godt Sammen.
  6. Hejsa Jeg er blevet medlem af forummet for at drage noget mere erfaring samt måske være heldig at finde en kat her på forummet der skal være vores nye familie kæledægge. Mig og min famile er bosiddende i Glostrup. Selv arbejder jeg selvstændigt som dyrehandler med speciale inden for akvarieindustrien. Min kone og jeg har haft en perser i en del år men måtte aflive den sidste år grundet den var blevet gammel og svækket. 17 år blev den. Min kone er den det faktisk gik rigtigt hårdt over, og hun har altid syntes rigtigt godt om en perser Så jeg vil gøre et lille desperat forsøg på at skaffe hende en hvid eller lys perser killing til hende og mine 2 børn. VI har længtes efter en familieforøgelse i et stykke tid så det skal da være en perser igen. Hvis der er nogen der har nogen killinger på vej inden for den kommende tid er vi meget interesseret. Mvh Moby
×
×
  • Tilføj...