Hop til indhold

Thomas83

Members
  • Antal indlæg

    13
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Thomas83

  1. Dejligt at høre det bare skal have tid og det godt kan gå over af sig selv, da det passer skide dårligt ind at katten skal til at være syg, da vi blev forældre til en lille pige i går :-))) vi er jo sådan set slet ikke hjemme, så det er naboen der passer den lille mis:-)
  2. Han har fået det meget bedre og han har fået styr på benene, går dog stadig lidt stift og forsigtigt. Dyrlægen kunne skam også finde ud af mere, men det ville koste en blodprøve til 1400kr, så vi blev enige om at lige trække den nogle dage og se om der bliver bedring ellers får vi selvfølgelig lavet en blodprøve på ham, de små stakler skal jo ikke gå og have ondt i alt for lang tid. hvad behandles en virus med og hvor længe står det på? Jeg har ikke indtryk af at han har ondt nogle steder da han stadig gider lege lidt og spinde osv.
  3. det drejer sig om en hankat fra januar af. Han virker glad og spinder og vil gerne lege når han ellers er nogenlunde frisk og appetitten fejler bestemt heller ikke noget. Hvad er en tumor? og hvad er behandlingen?
  4. Hej min kat har fået det lidt underligt her det sidste døgns tid. Han kunne ikke finde ind til morgen og sad udenfor i busken og miavede og her senere på dagen har han fået problemer med at gå og holde balancen, lidt som om han er beruset af alkohol. Vi var hos dyrlægen og hun kunne kun konstatere at temperaturen, pupiller og øre er fine nok hun mente det kunne være sukkerunderskud, så han fik saltvand og druesukker, men det virker ikke som om han er i bedring. Er der nogen af jer der har oplevet noget ligende så er jeg meget interesseret i at høre fra jer
  5. Hej vi har fået en lille killing på ca. 12 uger den er sød og dejlig, men for h...... hvor er den aktiv;) Det er også sjovt nok for os men vores stille og rolige kat på et par år bryder sig ikke om den vilde leg med bid, kløer osv. og efter vi har fået den lille ser vi kun den gamle en gang om dagen når den er inde for at spise. Jeg syntes det er synd for den gamle at den ikke kan komme ind og slappe af og være i fred, så mit spørsmål er hvor længe sådan en killing er så aktiv at det er til gene for den anden kat? Jeg tror sådan set den gamle godt kan lide den nye lille, men magter bare ikke den vilde leg:) Har i gode råd lytter jeg gerne.
  6. Det viste sig hun havde blærebetændelse, vi hentede nogle platikkugler hos dyrlægen, som man putter i kattebakken og når så katten har tisset på dem aflevere man dem så hos dyrlægen, og efter en halv time har man svar. Dejligt at hun nu kan finde ro igen:-)
  7. Jeg syntes ikke hun virker nedstemt. Hun bruger ikke kattebakke da hun bare kan rende ud som det passer hende derfor kan det være svært at vurdere hvad der er galt, men jeg kan jo prøve at holde hende inde et par dage med en kattebakke og så se hvad der kommer og ikke kommer. Vi har for nylig mistet vores anden kat, kan det være af sagn eller noget i den retning, der gør hun ikke kan finde ud af det?
  8. Jeg har ikke set om hun kommer af med noget, men hun sidder tit og lader som om hun gør noget og så skraber efter sig. Hvad kan det være?
  9. Hej. Jeg har en stereliseret hunkat på godt et år, der på de seneste dage har opført sig anderledes f.eks så sidder hun ikke på numsen, men sidder nærmest på det ene baglår og så slikker hun sig meget i enden. Efter hvad jeg lige kan se er der ikke noget unormalt at se i enden på hende. Jeg tænkte lidt på om det kunne være noget orm eller noget? Hvad ville i råde mig til?
  10. Nej hun er desværre ikke dukket op endnu og hun er meget savnet:-( Jeg tror jeg går en tur rundt i nabolaget og spørger om de har set en fremmed kat. Jeg har prøvet at stå ude og kalde på den og rasle med noget mad, men den er som sunket i jorden. Kan man forvente de selv dukker op igen efter tid?
  11. Mine 2. katte har ikke væset eller været oppe at toppes med den anden kat på nogen måde,det er kun min søsters kat der har væset lidt ellers har de sådan set bare siddet og stirret på hinanden. Der ingen af dem der har lavet noget på gulvet. kattene har hele tiden været under opsyn og kun sat sammenn med den anden få minutter af gangen. Jeg kan ikke forstå hvis den vil forlade vores anden kat, da de var meget tætte og vokset op fra killinger her + at vi fik dem samme sted fra, så de har altid været sammen. Efterfølgende har jeg hørt at hunkatte også godt kan tage nogle strejfeture når det bliver forår, for så pludselig at vende tilbage igen kan det være sandt?
  12. Mine to hunkatte er steriliseret og de er ca 14mdr gamle, og min søsters kat er også en hunkat, ved dog ikke om den er steriliseret. Den kat som er løbet væk er meget kælen, men til tider også sky, altså en selvstændig kat hvis man kan sige det sådan.
  13. Hej. Jeg har to fine hus/landkatte på ca 14mdr. Den ene af dem er forsvundet nu og jeg har ikke set den i et døgn:( kan den finde på at blive fornærmet og løbe væk hvis der kommer en fremmed kat på dens teritorium og er det normal adfærd? Da vi ankom med min søsters kat virkede de ellers ikke skræmte eller noget, men mere nysgerrige. Uhh jeg håber hun kommer tilbage
×
×
  • Tilføj...