Hop til indhold

Kobolt

Members
 • Antal indlæg

  38
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om Kobolt

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 • Fødselsdag 20-05-1963

Personal Information

 • Interests
  Tegne, Mad Og Vin, Musik and Film, Naturen Dk, Demonoid, kajak, File sharing, DL torrents, File shar
 • Occupation
  Fleksjobber
 1. Kobolt

  Sif, en ældre dame.

 2. Kobolt

  Sif, en ældre dame.

 3. Kobolt

  Sif, en ældre dame.

 4. Der findes mennesker der hader katte og som ikke står tilbage for at give dem gift eller være fysisk onde ved dem.... Ondskabsfuldt, uden tvivl, hvis det er tilfældet. Har i ikke mulighed for at hegne jeres have ind, evt. lave en løbegård, så de stadig kommer ud, men under kontrollerede forhold...! Jeg ville gøre alt for min Sif, jeg har sat havehegn op i min forhave og hun patruljere der uden problemer og uden at prøve at stikke over hegnet. Håber på en god løsning for jer og kattene.
 5. Kobolt

  Sif, en ældre dame.

  Sif er nu blevet 16 år, men er stadig en frisk tøs med finurligheder i pelsen som elsker at være ude i haven. Hun elsker at ligge ved siden af mig når jeg sidder ved computeren, ellers nyder hun, at vi er flyttet på landet og har fået en boligforenings lejlighed med have. Når det har været varmt, har hun fundet gulvet på badeværelset dejligt køligt. Ellers nyder hun at ligge i dynen på min (vores) seng
 6. Er flyttet fra Esbjerg til V. Vedsted for 6 måneder siden og har fået et godt sted med dejlig fred, frisk luft og ro.

  En lille have som Sif kan løbe rundt og snuse i, ikke bare en indelukket lejlighed inde i centrum, med masser af støj fra gaden og menneskene der omkring.

  IMG_3013.JPG

 7. Kobolt

  katteforum.dk - ? - Facebook.

  Har netop haft en dårlig oplevelse på katteforum.dk på facebook. Jeg ville gerne vide om de samme mennesker sidder her på sitet som admins, for så melder jeg mig ud omgående. Jeg kommenterede på et opslag og det blev opfattet meget negativt og jeg fik mundkurv på, dog uden at jeg havde svinet nogen til og uden at kunne forsvarer mig.. Jeg kom med indspark som måske kunne tolkes som belærende, men ingen grund til at andre skal gøre mig til et dårligt menneske. Jeg er desværre en af de psykisk sårbare med borderline/bipolar, og kan derfor reagere kraftigt på at blive behandlet som om jeg er et dårligt menneske. Jeg svarer tilbage af samme mønt og bliver desværre negativt påvirket og melder helt fra for denne type mennesker og grupper. Per Stagis.
 8. Kobolt

  Søges :Katte sitter i Esbjerg.

  Jeg mangler en kattesitter 19-26 juni 2012. Min hun kat, Sif, som er inde kat og nem at passe. Katte bakke, mad og vand, er det som skal sørges for. Jeg sørger for at der er mad og grus tilstede. KH. Per.
 9. Kobolt

  Nu er vi flyttet.

  Ja, hvad skulle vi gøre uden. Livet ville være fattigere.
 10. Kobolt

  Nu er vi flyttet.

  Jeg var meget spændt på, hvordan min søde Sif ville klare flytningen. Selve flytte dagen var stressende for hende og lidt for mig. Sif har taget det meget flot og hun har været meget obs på mig og har været hurtig til at komme op på tæppet i sofaen, for at være i tæt kontakt. Nu er der gået 3 dage og der er kommet mere ro på. Pyyyha, dejligt med så små problemer. Se lige Sif her i den nye lejlighed.....!
 11. Kobolt

  Article: Kattenavne

  Sif er min hun huskat.Navnet er fra nordisk mytologi, hvor Sif var Thor's kone.
 12. Kobolt

  Den største belønning.

  Når min Sif kommer hen til mig og vil kæle og nusse, er det såååå deeeejligt både for hende og mig. Der går aldrig mange sekunder før hun spinder, inderligt og meget højt. Hun spinder ved både ind og ud ånding og den vibration hun skaber er også meget beroligende. Tænk sig, at jeg engang hadede katte ! ! ! Det kan jeg ikke forstå nu. Nu ville jeg hellere miste en lillefinger end, at der skulle ske min Sif noget ondt.
 13. Kobolt

  Sif har en ny hule.

  Tænk bare hvis man var uheldig og satte sig ned.....av da !
 14. Kobolt

  Sif, min største skat.

  Bliver katten som vi er ? eller bliver vi lidt som katten er ?
×