Hop til indhold

Kobolt

Members
 • Antal indlæg

  42
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om Kobolt

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 • Fødselsdag 20-05-1963

Personal Information

 • Interests
  Tegne, Mad Og Vin, Musik and Film, Naturen Dk, Demonoid, kajak, File sharing, DL torrents, File shar
 • Occupation
  Fleksjobber
 1. Kobolt

  Katte-elsker søges - SOS

  Eiiij, håber godt nok i finder er hjem til den lille, men ellers prøv de lokale dyrlæger, de kan tit hjælpe med mere...... hellere et par måneder hos en dyrlæge end en der ikke forstår sig på katte, for slet ikke at tale om den stress der er for det lille kræ med hund der ikke kan lide hende. min kat på 16 år kan desværre ikke tolerere andre katte, ellers tog jeg hende med det samme...pøj pøj Kattemanden i V. Vedsted
 2. Kobolt

  El Hegn til kattegård

  Det er forhåbentlig en joke at du vil sætte elektrisk hegn op for din kat/katte. Du kan da roligt sætte et almindeligt hegn op, bare det er højt nok, det er ikke nødvendigt med el hegn. Om det skal være 1 meter eller mere er jo helt op til dine katte. Bare lige tænk før du sætter strøm til hegnet, du skræmmer måske dine katte fra vid sans og trofastheden går fløjten. Her er et link til katte hegn, altså den gode slags uden el. https://hegnslageret.dk/hundegaarde-kattegaarde-120/?gclid=CjwKCAjwrNjcBRA3EiwAIIOvqw9cTKljUn9Fj2dmaD-AnitisLS0yl8PlXo7wQ7k9deF4VQ2WANXphoClc0QAvD_BwE Her et andet produkt : https://www.jimahegn.dk/produkt/panelhegn-inkl-stolper-beslag/?attribute_pa_dimension=83cm&gclid=CjwKCAjwrNjcBRA3EiwAIIOvq-9bdQgk-ATKx7UaFEESPXEZc-21x7gJn18jQQd5djxtRZpKpLA6tRoCahYQAvD_BwE
 3. Kobolt

  Katte mad.

  Hej der. Jeg har en ældre kattemis på 16 år. Hun får 2 poser vådfoder hver dag, ved siden af har hun tørkost. Hun er meget glad for "Concept for life +10"(uden tilsat sukker) og tørkosten er også enten samme mærke eller "Orijen six fish". Hus spiser op af vådfoderet og spiser fint af tørkosten. Hun er slank og veltrimmet, kommer ud i indhegnet have på 10 X 10 meter, hvor hun patruljere mange gange dagligt. Får hun nok at spise ?, hvor meget spiser jeres katte ? Mvh. Per Stagis, den stolte "ejer" af Sif.
 4. Min kat Sif er mit et og alt. Derfor får hun den bedste mad mine penge kan købe og det er ikke discount mad, så som Whiskas® eller Pedigree® produkter. Som mennesker kan vi da også lide en menu fra Burger King eller Mac D. Det er bare ikke sund og næringsrigt i længden. Jeg køber Hills og Royal Canine, der kan jeg være sikker på kvalliteten. Mvh. Per Stagis
 5. Kobolt

  Sif, en ældre dame.

 6. Kobolt

  Sif, en ældre dame.

 7. Kobolt

  Sif, en ældre dame.

 8. Der findes mennesker der hader katte og som ikke står tilbage for at give dem gift eller være fysisk onde ved dem.... Ondskabsfuldt, uden tvivl, hvis det er tilfældet. Har i ikke mulighed for at hegne jeres have ind, evt. lave en løbegård, så de stadig kommer ud, men under kontrollerede forhold...! Jeg ville gøre alt for min Sif, jeg har sat havehegn op i min forhave og hun patruljere der uden problemer og uden at prøve at stikke over hegnet. Håber på en god løsning for jer og kattene.
 9. Kobolt

  Sif, en ældre dame.

  Sif er nu blevet 16 år, men er stadig en frisk tøs med finurligheder i pelsen som elsker at være ude i haven. Hun elsker at ligge ved siden af mig når jeg sidder ved computeren, ellers nyder hun, at vi er flyttet på landet og har fået en boligforenings lejlighed med have. Når det har været varmt, har hun fundet gulvet på badeværelset dejligt køligt. Ellers nyder hun at ligge i dynen på min (vores) seng
 10. Er flyttet fra Esbjerg til V. Vedsted for 6 måneder siden og har fået et godt sted med dejlig fred, frisk luft og ro.

  En lille have som Sif kan løbe rundt og snuse i, ikke bare en indelukket lejlighed inde i centrum, med masser af støj fra gaden og menneskene der omkring.

  IMG_3013.JPG

 11. Kobolt

  katteforum.dk - ? - Facebook.

  Har netop haft en dårlig oplevelse på katteforum.dk på facebook. Jeg ville gerne vide om de samme mennesker sidder her på sitet som admins, for så melder jeg mig ud omgående. Jeg kommenterede på et opslag og det blev opfattet meget negativt og jeg fik mundkurv på, dog uden at jeg havde svinet nogen til og uden at kunne forsvarer mig.. Jeg kom med indspark som måske kunne tolkes som belærende, men ingen grund til at andre skal gøre mig til et dårligt menneske. Jeg er desværre en af de psykisk sårbare med borderline/bipolar, og kan derfor reagere kraftigt på at blive behandlet som om jeg er et dårligt menneske. Jeg svarer tilbage af samme mønt og bliver desværre negativt påvirket og melder helt fra for denne type mennesker og grupper. Per Stagis.
 12. Kobolt

  Søges :Katte sitter i Esbjerg.

  Jeg mangler en kattesitter 19-26 juni 2012. Min hun kat, Sif, som er inde kat og nem at passe. Katte bakke, mad og vand, er det som skal sørges for. Jeg sørger for at der er mad og grus tilstede. KH. Per.
 13. Kobolt

  Nu er vi flyttet.

  Ja, hvad skulle vi gøre uden. Livet ville være fattigere.
 14. Kobolt

  Nu er vi flyttet.

  Jeg var meget spændt på, hvordan min søde Sif ville klare flytningen. Selve flytte dagen var stressende for hende og lidt for mig. Sif har taget det meget flot og hun har været meget obs på mig og har været hurtig til at komme op på tæppet i sofaen, for at være i tæt kontakt. Nu er der gået 3 dage og der er kommet mere ro på. Pyyyha, dejligt med så små problemer. Se lige Sif her i den nye lejlighed.....!
×