Hop til indhold

Aagaard

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Aagaard

  1. Der sker ikke nye ting eller noget i lejligheden .. Vi mener at det nok er katte maden som forhøjer hendes Ph .. Så hun er ikke blevet aflivet, men skal skifte over til nyt foder
  2. For ca. en månede postede jeg "underlig opførsel" - Det viser sig så at min kat havde blære betændelse, og køre nu på 2 omgang med medicin, det gider bare ikke gå væk. Hun skal til scanning imorgen, og evt. røngten og ha nyt mad. Jeg elsker min kat over alt på jorden!!!! Men min familie råder mig til og få hende aflivet, da jeg er på SU og ikke har råd. De siger at det tit er sådan med katte at hvis de først har været syge så fortsætter det.. Jeg ved ikke om jeg skal følge min families råd, synes det er virkelig svært, og jeg ved godt at jeg skal tænke på min kat!
  3. Helt i orden :-) Skrev; "for nogle uger siden begyndte hun at miave". Har hun gjort før, derfor har jeg ikke troet det var noget, før hun begyndte og gå i bakken så mange gange, og derfor skrev jeg herinde. kontaktede dyrlægen dagen efter, og hun havde blærebetændelse.
  4. Jeg har snart haft min hunkat i 2 år. Hun er indekat og hun er steriliseret!. Hun har altid kedet sig lidt, så har derfor måtte aktivere hende et par timer inden jeg skulle i seng. For nogle uger siden, begyndte hun så og miave HELE tiden, selvom jeg står ved siden af, snakker til hende osv. Udover det, så render hun nok i kattebakken et par gange i timen, graver, sidder sig 2 sek og så graver igen. (Hun er også begyndt at tisse i mit tøj, og kattebakken er ren!) Og jeg kan snart ikke mere, jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere irriteret, så vil rigtig gerne vide om der er noget galt med hende, og hvis der er, hvad det er osv. For det er ikke til at holde ud mere.
×
×
  • Tilføj...