Hop til indhold

Ubehage

Members
  • Antal indlæg

    28
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Occupation
    IT-Tekniker

Ubehage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Sikken dejlig farvepalet du har der Jeg er på ingen måde ekspert, men jeg vil umiddelbart mene at den er mere skovkat end maine-coon; baseret på så lidt som at der ikke er særlig store hårtotter mellem tærene, og den mangler et tydeligt M i panden. Disse 2 racer minder meget om hinanden, forskellene kan godt flyde lidt ud. Men jeg vil påstå, at det helt tydeligt er skovkattens gener der har slået igennem.
  2. Hej alle katte-elskere, Jeg har en rød kat, som er super dejlig og velopdragen. Vi har ingen anelse om ophavet, da den i sin tid blev "lagt" af naboens hunkat, da hun var blevet spærret inde i vores hus. Umiddelbart ligner han en ganske almindelig huskat, dog med enkelte undtagelser: Han har hår i ørerne. Ikke nogen betydeligt lange hår, men helt tydeligt længere end vores andre kattes. Han har også antydningen af et "M" i panden; hvilket dog kan skyldes at han er stribet. Han er MEGET opsøgende. Han foretrækker menneskeligt selskab, og er tit med ude og gå lange ture i naturen. Uden sele. Denne opførsel er ikke særlig typisk for huskatte generelt, og jeg synes at jeg kan genkende mange småting fra min gamle maine-coon. Men igen, alt dette kan skyldes min underbevidsthed, der nok ønsker sig en MC igen... :rolleyes: Jeg vil derfor høre jer, om min kat er en ganske almindelig, ualmindelig, huskat ? Eller er der mere i ham ?
  3. Der er stadig en chance for at han kommer hjem igen. Han katte går ofte på strejf, nogle gange i mange dage ad gangen.. MEN - når det er sagt, så er han ikke særlig gammel. Katte i den alder har en meget dårlig stedsans, så det er ikke sikkert at han kan finde hjem igen. Det kan også ske, at han har fundet en gammel kone der serverer fløde og sild
  4. Z&O, det var da en yderst mærkelig konklusion du kommer frem til... Enten så er du blottet for al logik, eller også er du bare en troll. For det første; hvor finder du belæg for at jeg mener at dyr der handler naturligt skal aflives ? Dyr der ikke har det godt, bør aflives - eller rehabiliteres, hvis det er muligt. Dette udelukkende for dyrets egen skyld. Mine egne katte begår mange fejl. Selvfølgelig gør de det; de er jo katte. Jeg forventer faktisk at få et svar på mit spørgsmål. Jeg forventer også at svaret er sagligt, omend muligvis ukorrekt. Og hvis ikke det kommer, så betragter jeg dig som en troll der fremover skal ignoreres. Til det der står i min profil, kan jeg uden tvivl konkludere at du ikke fatter en bjælde: Jeg mener præcis det der står, intet andet. Intet mellem linjerne eller udenfor linjerne.
  5. Får du givet ham nok opmærksomhed, og har han noget at lege med ?
  6. Jeg synes personligt også det er lidt plat, at man kun kan sælge katte. Mig bekendt ejer man ikke katte; man er deres tjenere. Og noget man ikke ejer, kan man ikke sælge Og baseret på min egen erfaring, at min maine-coon faldt død om uden varsel på grund af en medfødt genfejl, så synes jeg faktisk det er latterligt at skulle betale for dem.
  7. Én af grundene til at ormepiller til katte er så dyre, er bl.a. at de også virker til mennesker. Hvis alle mennesker begynder at æde dyrene piller, så er der en masse "rigtige" menneske-piller, som pludselig ikke kan sælges mere... Det er den forklaring jeg har fået. Men vid dog, at menneske-piller ikke virker for katte. Det er kun den ene vej :rolleyes:
  8. Som andre også nævner, så ser du aldrig katten igen hvis du lukker den ud. Den har endnu ikke fundet ud af, at den "bor" hos dig. Og som situationen er lige nu, så har den ikke lyst til at komme tilbage hvis du først lukker den ud. Men hvis det er muligt at skabe et lille rum, hvor den kan få fred, så vil det være godt. Men det er en svær balancegang mellem at fratage den sin frihed, og at give den fred. Det allerbedste ville være, hvis I kunne sætte en spærre op for jeres egen hankat - så den kan søge fred når den ønsker det, og komme frem når den ønsket det. Helt uden at I nødvendigvis skal åbne døre for den osv.
  9. Jeg vil hellere se et billede af dit tapet Men tak for linket.
  10. Min afdøde kat havde nogen lidt sjove vaner: - Vand skulle helst serveres i et glas eller en kop, og stilles på bordet ved siden af vores andres glas/kopper. - Mad skulle også helst serveres på bordet, samtidig med at vi andre spiste. Han var flink til ikke at gå i vores mad. Han kendte grænserne, og prøvede aldrig at udfordre dem. Men han var uden tvivl en diva - Han sagde ikke "Miav" som vores andre katte. Han sagde "Mou" - vi kaldte ham suppe-katten af samme årsag. - Han gik konsekvent udenfor, når han skulle tisse eller skide. Han nægtede at bruge kattebakke, medmindre det var "sidste udkald". Og selv da, gjorde han det aldrig ved siden af. Meget renlig mis. - Han var ekspert i at fange muldvarpe. Han forstod meget hurtigt, at vi samler på muldvarpe. Så han kom ind med dem, levende ved højlys dag :eek: Hvordan han så end bar sig ad med det. Han gik rundt med dem i munden, indtil han fandt en af os. Så bed han nakken over på kræet, og lagde den til os. Og løb ud efter den næste..... - Og sidst, men ikke mindst: Han forstod hvad det betyder, når vi peger. Og han kunne følge "stregen" gennem luften, fra fingeren til målet. Så vi kunne f.eks. pege på en mus eller andet - så var han straks på.
  11. Jeg må indrømme, jeg ikke kan lide snigerkatten. Jeg synes jeg kan se for mange ting på dens holdning og udtryk, som bestemt ikke huer mig... Jeg skal nok lade være med at uddybe det; I skal have lov at nyde videoen Min yndlings-video er ikke underholdende på samme måde som de andre - bare helt vild :cool:
  12. Ja, tålmodighed og gensidig stædighed er vejen frem Hos mig tog det ca. 2-3 måneder at vænne ham fra det. Og i sidste ende blev han så renlig, at han bevidst holdt sig hvis der ikke var en kattebakke eller græsplæne til rådighed. Jeg har været ude for, at komme hjem efter en weekend og opdage at jeg var kommet til at lukke toilet-døren inden jeg tog afsted. Min kat var MEGA-trængende, men alt var rent
  13. Z&O, dejligt at se folk med så stort overskud som dig. Du har virkelig forstand på andre, både mennesker og dyr. Og jeg kan næsten se kærlighedens glorie over dit indlæg... (Ironi kan have været i brug) Til trådstarter vil jeg blot tilføje én ting, som endnu ikke er blevet nævnt her. Og som andre måske i fremtiden kan have nytte af: En hankat; specielt en ikke-kastereret én af slagsen, er bange for børn. Specielt killinger, men børn er børn uanset art. Det er de, fordi bag ethvert barn står en sindssyg mor, som glædeligt vil risikere sit eget liv for at beskytte sit afkom. Det har højst sandsynligt været det, som fik katten til at puste sig op, og komme i den sindsstemning. Når du så bagefter har løftet den op, så har den været forvirret. Og de lyde den har sagt, har været et forsøg på at fortælle dig at den vil ned, den vil have lov at gemme sig i fred. Og da du ikke reagerede på dette (vi forstår jo ikke Miavsk, så der er ingen bebrejdelse herfra), så har den vendt sig mod dig og fået sin frustration, frygt og spændinger ud. Og bagefter har den udmærket vidst hvad den har gjort; og derfor ikke turdet komme i nærheden af jer. Klog beslutning at aflive den. Den har på det tidspunkt ikke haft det godt, og så er det synd at lade den leve videre.
  14. Min kat gjorde det samme, da han var killing (op til ca. et halvt år). Jeg fik vænnet ham fra det, ved altid at være opmærksom. Når han satte sig til rette, med henblik på at tømme blæren, så fik han et tydeligt "NEJ!", samtidig med at rakte en strakt finger hen imod ham. Han var på ingen måde i tvivl om, at det var ham der blev sagt nej til. Når det ikke var nok, og han fortsatte med at tømme blæren, så tog jeg fat i ham og løftede ham ud til kattebakken, mens jeg "venligt og vredt" forklarede ham at den slags foregik herude.. Dog er det MEGET vigtigt, at han ikke forbinder kattebakken med straf! Hvis det sker, så har du opnået den stik modsatte virkning. Kattebakken skal være et sinds-neutralt toilet - og gerne med opmuntrende ord som "Hvor er du dygtig", hver gang han bruger den korrekt.
×
×
  • Tilføj...