Hop til indhold

Mtbg

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Mtbg

  1. Ja der er da kommet en ny sofa og et nyt menneske ind i mit liv. Men det kan da godt være det. Nu prøver jeg at lade der gå lidt tid, og hvis det derefter ikke bliver bedre, så tager jeg ham dyre lægen. Men tak for besvarelsen.
  2. Tak for rådet, sådan en vil jeg da prøve... :cool:
  3. Ja han har noget at lege med, men kan være der skal købes noget mere Ja altså vil jeg nu sige han får, nogen gange kan der da godt gå 1 dag hvor jeg skal mange ting, og ikke når at være så meget hjemme, men andre dage er jeg hjemme hele dagen uden at gå ud af min dør næsten, og han miaver lige meget hvad. Men tak for svaret, vil købe noget mere legetøj så. Noget du kan anbefale? andet end mus, og bolde. Som han selv kan lege med?
  4. Nej min hankat er indekat. Men du ved så heller ikke hvad jeg kan gøre ved det? :confused:
  5. Hey alle.!!!! Jeg håber sådan at i kan hjælpe mig, jeg har 2 katte hvor min hankat ( kastreret) 4 år. Er begyndt at miave hele tiden, det er både dag og nat. Han kan begynde at miave kl. 3 om natten når jeg så er gået i seng omkring kl. 23. også bliver han ved i ca. 10 min, og igen kl 05.00 ca og begynder så igen omkring kl. 09.00 ( Når jeg altså sover længe) Og fortsætter i omkring 1 time til 2 timer. (uafbrudt) Jeg forstår det simpelthend ikke, også fordi det er så nyt som det er det har kun stået på i 5 mdr tid.. Kattebakke er ren, der er mad og jeg leger enda med ham og nusser om dem begge selvfølgelig. Men han vil hele tiden have opmærksomhed, og kan godt blive lidt irriterende. Jeg kan ikke engang gå på toiletet mere, uden han begynder at kradse på døren og miave. Det bliver så bare højere og højere, og han tier aldrig stille, ikke engang når jeg står lige ved siden af ham, kan han finde på det. Han tier kun stille hvis jeg feks, render rundt med ham på skulderen eller jeg kæler ham konstant. Det kan da ikke være rigtigt? Ved i hvad det kan skyldes, håber virkelig i kan hjælpe mig For jeg får ikke min natte søvn mere. og det er rigtig øv. Er også bare bange for han fejler noget... Hjælp mig... Har prøvet at ignorere ham i op til uger af gangen, men hjælper overhoved ikke...
×
×
  • Tilføj...