Hop til indhold

mivsen

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

mivsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Hellig Birma er en fantastisk smuk kat og er klart på min katteønskeliste. Og så er det sært, hvordan vores kat flekser mellem at være opsøgende og "ligeglad" med selskab, når den har været ude i mange timer. Men det er kun om aftenen, at den gider hoppe op i sofaen og lade sig rigtig nusse på.
  2. Tak for diverse svar. Vi gik fra frontline combo og over til Advantage. Det var et godt skifte:-)
  3. Kan kun sige, at det passer perfekt til vores kat. Den er rimelig reserveret og har næsten altid knæk på halen, for oven.
  4. Som spørgsmålet lyder, så ville jeg gerne høre et par bud på, hvilke racer af katte, som er mest rolige, sociale og kælne? Den kat vi har nu, er vores første. Det er en helt alm. gråstribet hankat, som er ca. 1 1/2 år nu. Den lever mest udenfor og når den er inde, så opsøger den os ikke, men vil nu (for det meste), gerne kæles med, hvis vi kommer til den. Men den gider kun kæle om aftenen!? Vi kan godt lide at have en kat i og om huset. Men personligt savner jeg, en mere kælen kat..
  5. Ok spændende. Vi fandt ud af, at Frontline Combo, ikke virker på vores kat. Vi fik anbefalet noget der hedder Avance, og pipetter. Det virker til det virker. Men kunne godt tænke mig, at prøve det spray, som du henviser til:-) Tak for tippet:-) Og tak til alle andre også!
  6. Skal man mon købe, et loppehalsbånd?
  7. Det er mest en udekat og har ikke rigtig nogen ting, andet end sit kradse/klatre "stativ"
  8. Tak for svaret. Men hvor stor en behandling, tror du der skal til?
  9. mivsen

    Loppe problem

    Hjææælp, vore kat og vores hus, er fyldt med lopper. Vi er begyndt på en Frontline kur, men der sker bare intet. Lopperne hopper rundt, totalt kolde overfor Frontline. Hvad gør vi? Vi er på randen af at opgive vore lille søde kat, men 3 af os, reagerer ret voldsomt, overfor disse små lopper. Hjæææææælp...
×
×
  • Tilføj...