Hop til indhold

Noiako

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Noiako

  1. Lyder som en god idé, det ville hun sikkert blive glad for. Det må jeg hellere undersøge nærmere, tak for rådet
  2. Ahh sådan en, tænkte på de store man stiller i haven nej sådan en lille en er da klart en mulighed
  3. Den er jeg ikke sikker på jeg har plads til
  4. Jo det er det nok, og jeg leger gerne med hende og nusser hende Bare ikke i flere timer om dagen. Jeg har to katte, og de leger også sammen, men hunkatten er meget mere aktiv and min hankat, så det er ikke altid han gider lege med hende
  5. Nej så blev hun tilfreds med at "blive vandet" ind til hun ville det igen. Jeg har set hende drikke af vandskålen nu hvor hun ikke får det fra vandhanen, men jeg kan prøve at flytte det længere væk. Og god ide med en balje vand hvis hun skulle have lyst til at lege.
  6. Jeg har en hunkat på ca 1½ år, er steriliseret, som går og miaver hele tiden når hun er vågen. Jeg bor i en lille lejlighed og hun har altid været indekat og der har aldrig været problemer før. For en måned siden begyndte hun så at miave hele tiden. Hun er vild med at sidde i vasken på badeværelse med vandet løbene så hun kan bade og drikke frisk vand. Jeg så hende ikke drikke af sin vandskål, så jeg stoppede med at tænde for vandet, så hun kunne lære at drikke andet end vand direkte fra vandhanen. Men nu miaver hun hele tiden og det er rigtig irriterende. Det hjælper at lege med hende, men jeg har heller ikke lyst til at komme rendende hver eneste gang hun miaver, jeg har også andet at lave Skal jeg bare ignorere det, så hun lærer jeg ikke komme løbende hele tiden, eller er der andet galt?? Mvh Lasse.
×
×
  • Tilføj...