Hop til indhold

Jepsen

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Jepsen

  1. Tusind tak Gudrun Men jeg har fundet et nyt dejligt hjem til katten.
  2. Ja bortset fra at det er en hun!!!! Men tak for tippet. Det er rart at vide, folk er opmærksomme
  3. Den har hvide ben og er gråstribet på resten af kroppen. Men den er blevet afsat Den skal ud og bo på landet sammen med 3 andre katte. Så nu kan jeg ånde lettet op og vide, Misse-mis har fået en chance mere.
  4. Jeg ved det Det er bare så uretfærdigt. Den er så lille og har ikke fået en chance.
  5. Vi har sat store sedler op med et billede af katten på. Både hvor den "fandt" os og i nær-området. Men ingen har henvendt sig. Det er 6 dage siden! Jeg kan virkelig ikke overskue, den skal aflives. Den er så sød og kælen. Hittekilling.dk kan ikke/vil ikke tage den ind, da den er for gammel.
  6. Hej. Jeg hedder Jepsen. Jeg har ikke kat men hund Jeg har fundet en killing:D Den er meget lille og jeg aner ikke, hvad jeg skal stille op med den. Jeg har prøvet alle dyrlæger i området, men de vil ikke have den. Jo nogle vil, men så afliver de den!!! Jeg kan ikke beholde den, da min hund tror, det er en snack! Jeg syntes, katten skal have en chance i livet. Den er tam og kælen, så jeg tror, den har haft et hjem før. Den bruger kattelem og ordner "forretninger" udenfor. Den hedder Misse-Mis. Jeg ved ikke meget om katte, men jeg tror, den er fra april-juni. Den har alle hvalpe- ..... Øhh killinge-tænder Den har lopper! Må man give en killing Bayvantic? Eller Absolut?? Hvis du/i kender nogle, der ønsker sig en kat eller du/i ved, hvor man kan komme af med en killing i Esbjerg-området SÅ GIV LYD! Jeg vil så nødigt, den skal aflives. Den er jo sød:D Med venlig hilsen Jepsen og Misse-Mis
×
×
  • Tilføj...