Hop til indhold

Soro121

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Soro121's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Jeg havde min kat til dyrelægen idag da han har kastet op og haft diarre i tre dage nu. Dyrelægen tjekkede for giardia (staves?) og den var heldigvis negativ, hun mente så derimod at nogle evt. kunne fodre ham andre steder, da han er udekat og at han evt. ikke kan tåle det foder de giver ham. Nu skal han så have skånekost og blive inde de næste par dage, fint nok. Man passer jo på sit dyr. Jeg kommer hjem og kigger lige regningen igennem, giardia testen koster 250 kr at udføre, der ud over er der tillagt 253 kr. for tolkning af testen!? Nogle der har prøvet denne test før og hvad har i givet for "tolkning" af denne? Synes det er meget dyrt for en tolkning, betaler gerne, men havde dog aldrig troet at de tager så meget for det...
  2. Læs hvad jeg skriver: Han er ikke aggressiv mere. Og nej selvfølgelig skal det ikke gå ud over børn, eller ANDRE mennesker for den sags skyld, så ville det være et problem, det er det bare ikke mere. Jeg kender udemærket din holdning til dette problem da det er samme svar du giver på alle disse tråde der omhandler dette emne, jeg tror bare på at man lige skal overveje at prøve nogle ting af FØR man afliver, dette har jeg gjort og det hjalp. Har også haft ham til adfærdspsykolog og hun mente også at det ville afhjælpe problemet hvis han kom ud, det samme siger to dyrelæger.
  3. McDuck4= Han er ikke blevet aflivet, det mener jeg er sidste udvej og egentlig også for nemt at sige, bare sådan lige. Han er nu blevet ude/indekat og problemet er helt forsvundet, så der findes altså andre muligheder end aflivning. Det håber jeg at andre vil overveje inden de afliver deres (elskede) kæledyr.
  4. Har haft min dejlige killing siden sommer 2011. I starten var der ingen ting, men nu engang imellem går den fuldstændig amok og overfalder mit ben, derefter går den efter mit ansigt, jeg kan næsten se vreden i dens øjne, det er meget mærkligt da den normalt er så kælen at man ikke kan være i fred, men disse udbrud kommer som et lyn fra en klar himmel. Jeg plejer at lukke ham ind i soveværelset og lader ham køle af for så at lukke ham ud efter ti minutter, derefter er der ingenting at mærke på ham... disse udbrud sker gerne hver anden dag, 1 gang om dagen.. Er der nogen der kender noget til denne adfær?
×
×
  • Tilføj...