Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Tidligere
 2. Hyperthyroidisme

  Hyperthyroidisme rammer typisk ældre katte (Men Blå er kun "midaldrende" 8 år) Symptomerne er, at katten taber sig, men har en forøget appetit. Den kan også gå fra foderet (som min Blå) og virker kvalm. Som: foderet er da interessant, at dufte til, men jeg gider altså ikke æde det. Når katten er stabil med pillerne (og for fanden da! Den pillebøtte kræver stærke fingre- den er ikke for sådan nogle om mig - der har gigt,) så kan man måske få den indlagt - og få en kur med radioaktivt jod.
 3. Hyperthyroidisme

  Min fhv tykke Blå kat (7 kg!) har fået Hyperthyroidisme. Det betød: Han gik helt og aldeles fra sit foder- også kattegufferne. Nu vejer han kun 4 kg, og efter at have besøgt den dyre læge- så skal han have to piller med 12 timers mellemrum. Først gad han jo ikke. Så gad han æde sine piller i en nøddestor klump leverpostej I to dage.. Så købte jeg en pilleskyder. da jeg havde 3 fingre tilbage... Så gad han ikke den! Nu går det sådan: Jeg propper pillen i hans mund, og han spytter den ud i !/2 af gangene. Han har spyttet flere ud, end jeg troede. Nu går det sådan: Jeg tager fat i hans nundvige ned venste hånd og nede fra- så forsøger jeg at proppe pillen langt ned med højre hånd. I bedste fald er den ædt, ellers spytter han den ud, og så må vi prøve igen. Han bider/kradser ikke mere- men jeg RYSTER over det hele af stress. Jeg ryster, og har puls 210... Og nu har jeg kun en svært punkteret tommelfinger: Hans rovtænder ers karpe. Han bider eller kradser ikke med vilje.
 4. Whiskas katte seng

  Min kat (Honning) sover bare i min egen seng men der er vist også rigeligt plads til os begge (og min mand, hvis han er heldig)
 5. Presset til at blive fodervært?

  Enig med de andre . Find en anden avler
 6. kat nummer 2?

  Så mange kan jeg godt love dig der ikke er aktive her. Men det er desværre ikke til at vide hvordan kattene opfatter situationen. Så er det og håbe at han og kattene er med på ordningen.
 7. kat nummer 2?

  Jo det har jeg faktisk også lige foreslået ham 😊 endda at jeg godt vil betale og vi så bare laver en kontrakt som giver os pengene tilbage og han katten tilbage hvis det ikke fungerer. Jeg tænkte bare at hvis nu 100 skrev "Gør det ikke" så var der ingen ide i at prøve 😊 jeg har nemlig ingen erfaring i at introducere voksne katte for hinanden. Kun voksne og killinger.
 8. Sødeste kattevideo ever!

  Hej. Ja de videoer findes der i titusindvis af på YouTube og de andre sider. Men hvorfor er lige den video her den bedste ? Hilsen BetteMis og Leif.
 9. KatteMor her 😃

  Hej. Velkommen til. Der er meget liden aktivitet her, så du har stor indflydelse på hvordan forum skal køre/fungere. Flotte katte. Selv har jeg en kælepotte af en huskat, der er så forkælet at hun har egen dør til spisekammeret udendørs, hvilket der bliver brugt rigtig meget. Hilsen BetteMis og Leif.
 10. Cimba er efter Marie 😔

  Hej. Går ud fra det er indekatte du har. Hvis du ikke vil af med den ene af parterne, bør du sørge for den jagede part har et sted hvor den kan være alene med egen mad, vand og bakke. En kat kan du ikke opdrage på, kun lokke til at gøre som du vil. Pøj pøj med med de to.
 11. kat nummer 2?

  Hej. Det er jo et godt spørgsmål. Normalt er det nemmest og sætte katte sammen af samme køn. Der er under alle omstændigheder ingen garanti for det vil lykkes. Kunne du ikke bare låne den anden kat og se hvad der sker, det burde være i begge parters interesse den anden kat får et godt og trygt hjem ???
 12. kat nummer 2?

  I februar overtog vi en tidligere avlskat - en steriliseret Hellig Brima på 5 år. Hun er ekstremt sød og meget rolig. Hun kom fra en flok på 7 andre katte og skulle nu være ene kat. Hun er indendørs kat i et hus på 142 kvm med en indhegnet terrasse som hun kommer ud på når vi er hjemme. Hun er faldet godt til - især min mand er hun faldet pladask for. Faktisk belejrer hun ham nærmest så snart han kommer hjem. Hun har to gange været i pension i en uge, hvor hun har gået sammen med 10-11 andre katte. De havde selvfølgelig hver deres indeluk om aftenerne, men om dagen gik de samme. Efter begge gange har vi haft en længere periode hvor hun mjaver meget og er MEGET klistrende ift. selskab - igen er det mest min mand det går ud over :-) Vi tænker derfor at vi ville anskaffe hende en kammerat. For vi tænker at det er katteselskabet hun savner. MEN vi vil ikke have killing! Vi vil meget gerne have en kat "magen til hende". Altså en voksen hun kat Hellig Birma der er rolig, renlig og ovre alt killinge pjattet. For hun er ikke meget legende. Der hvor hun var i pension kunne de fortælle at hun var meget glad for de andre katte - især hankattene - så meget at de troede hun var i løbetid :-) Men det var ikke for at lege med dem, men bare for at gå ved siden af dem, ligge sammen med dem osv. Nu har vi så fået mulighed for måske at overtage en magen til hende. En 5 årig Hellig Birma hun kat, der også tidligere har været indekat. Den har tidligere gået med 1-2 katte (som desværre ikke levere mere) og han kan ikke længere have flere katte. Han synes hun virker som om hun ønsker selskab, så derfor skal han af med hende. Han siger hun er meget rolig og ikke dominerende. Altså lidt den erfaring vi har med vores. MEN hvad er jeres erfaringer med at sætte to katte samme i samme alder og køn? Nu er Hellig Brimaer jo pr definition rolige katte. Men jeg søger nogen der reelt har prøvet det og kan dele ud af sin erfaring. Hvordan gik det? Hvor lang tid tog det inden de "fandt" sig i hinanden? Var det rent krig eller .... Hvad er jeres andres tanker om vores "sammenføringsprojekt? Jeg tænker personligt at HVIS hun skal have en "veninde" så skal det være nu, hvor hun kun har boet hos os i 6 måneder - så hun har jo ikke et helt livs territorium, hun pludselig skal dele med andre :-) Glæder mig til at høre fra nogen der har prøvet at introducere voksen katte.
 13. Cimba er efter Marie 😔

  Hos mig bor Mor og søn sammen, men Cimba (søn) er meget efter Marie (mor). Han vil slås med hende, hvor hun hver gang trækker sig. Han er efter hende, når hun vil spise, og skubber hende væk. Hun må kun spise, når det passer ham. Han kan komme og jage hende væk fra en stol, hvis hun ligger og sover. Hvad pokker gør jeg❓ Jeg har forsøgt at irettesætte ham, men så vil han ikke tale med mig i flere dage.
 14. KatteMor her 😃

  Marie, Cimba og Mor Rikke her 🙃 Lige ankommet til jeres dejlige side, håber I vil tage godt imod os alle tre.
 15. Sødeste kattevideo ever!

  Det er seriøst den sødeste video jeg nogensinde har set. De sødeste katte ever minut 2:40 er bare så dejligt. Håber I nyder videoen ligeså meget som jeg gjorde! http://promocodius.com/dk/rabatkode/nelly
 16. Umiddelbart har du ret, men hun var ikke påvirket af narkosen på det tidspunkt den røg af, altså den var mere energisk end jeg havde regnet med, så hun havde ret mange kræfter til at gøre modstand. Aner ik hvordan jeg skal håndtere det. Lægen siger hun skal ha den på igen da hun ik må slikke i såret , men som sagt er det lettere sagt end gjort når man har en kat der i forvejen ikke kan lide at blive rørt :-/ håbløst! Men Tak for svaret! Mange hilsner h
 17. Du skal kontakte din doktor dyr og spørge hvad vedkommende nu syntes i skal gøre ved den nu opståede situation. Ikke for at være ond, men du burde nok have sat kraven tilbage på katten da den stadig var under indvirkning af narkosen. Katten vil formodentlig ikke kunne holde sig fra og slikke i operationssåret. Pøj pøj til, Bettemis og Leif.
 1. Load mere aktivitet
×